Izvor: Piplmetar.rs, 16.Maj.2023, 02:30

Real ima prednost pred revanš, Gvardiola besan na Premijer ligu

Organizovanje Evrosonga u Liverpulu odložilo je susret Sitija i Evertona za nedelju umesto subote. To kao posledicu po lidera Premijer lige ima dan manje odmora i pripreme za meč sezone.
Pep Gvardiola je posle utakmice na pre konferenciji oštro iskritikovao takvo ponašanje i odluke lige.
„Ne razumem to, ali moram da se prilagodim. Neću više da se svađam. Raspored je takav kakav je. Siguran sam da Premijer liga želi da pomogne timovima. Problem je u rasporedu, u broju utakmica. >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << Mislim da ne možemo da igramo u subotu jer je Evrovizija i nema dovoljno policije da vodi dva važna događaja u isto vreme“, rekao je Španac.
Upitan je da li La Liga radi bolji posao u pomoći klubovima nego što je u Premijer ligi slučaj.
„Ima mnogo takmičenja, ima mnogo utakmica u svim kalendarima. To je problem, mislim da nije problem u LaLigi ili Premijer ligi. U Nemačkoj ili Francuskoj igraju u petak, a mi moramo da igramo kada nam kažu, to se neće promeniti. Sada imamo pet dana posle samo četiri dana. Sutra ćemo videti ekipu, razgovaraćemo sa fizioterapeutima i stručnim štabom i odlučićemo. Imamo dosta utakmica da odigramo“, istakao je Gvardiola.
Prvi duel je završen 1:1 tako

Opširnije
Izvor: Sportske NET

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.