Popularni Italijani ponovo šokiraju javnost: Lizalicama prekrili polni organ FOTO

Izvor: B92, 02.Sep.2023, 09:39

Popularni Italijani ponovo šokiraju javnost: Lizalicama prekrili polni organ FOTO

Pobednici "Pesme za Evroviziju" 2021. godine, rok bend "Maneskin", ne prestaju da šokiraju javnost golišavim fotografijama na svojim Instagram profilima.

Čini se da niko u istoriji "Evrovizije" nije iskoristio svoju pobedu tako dobro kao Italijani, ali ne samo zbog muzike.

Naime, sve do jednog člana popularnog rok benda nema problem da pokaže svoje nago telo, što se desilo u više navrata do >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sada.

Međutim, kao sada nisu otišli toliko daleko. Večeras tačno u ponoć lansiraće svoju novu pesmu "Honey", turneju i novi singl najavili su fotografijama koje se graniče sa pornografijom, a sve su objavile na društvenim mrežama.

Posebno se ističe Damijano David, kom lizalica u znaku srca jedva prekriva penis.

Identična poslastica je na nekim drugim fotografijama sakrila intimne delove ostalih članova benda, a Maneskin je ponovo uspeo u nameri da šokira svet.

Šta publika može da očekuje na koncertima...

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.