Izvor: Piplmetar.rs, 21.Feb.2024, 21:30

„Ponosan sam na svoju žensku energiju!“ Pred nastup na PZE Filari poručuje: „Srećan sam što sam baš ovakav!“

Pevač Filip Marinkov Filari izazvao je podeljene reakcije pesmom „Ko je ta žena“, kojom se takmiči na festivalu „Pesma za Evroviziju“, a sada je progovorio o onome što je pripremio publici.
Filip Marinkov Filari (Foto: Ringier/Zoran Ilić) • Zoran Ilić / Ringier


– Eto mene ponovo na PZE sa novom, >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << moćnijom i mnogo ozbiljnijom pesmom, kakvu ovakvo takmičenje i zahteva. Ovo je najozbiljniji i najintimniji tekst do sada od mene, a pevačke deonice su veoma zahtevne i snažne. Tekst ove pesme je višeslojan, postoje mnogi načini da se protumači i shvati poruka moje pesme „Ko je ta žena“ – istakao je Filip za „Telegraf“.
– Neki bi pomislili da pevam nekoj ženi, neki bi pomislili da pevam o prihvatanju rodnog identiteta, dok ja ovu pesmu posmatram na treći način. U ovoj pesmi pevam svojoj ženskoj energiji ili ženskoj strani, koju svaki muškarac ima u sebi, kao što i svaka žena ima u sebi mušku energiju – objasnio je Marinkov.
Filari (Foto: Ringier/Ilija Božinović)
– Ženska energija u meni je moja nežnost, moja kreativnost i moja emocija. Suština je u tome da koja god energija u nama bila dominantnija, i da ako smo suprotnog pola od iste, ne treba je se stideti ili plašiti, već je osvestiti i negovati kako bismo bili u balansu i naravno srećni i zadovoljni sobom – dodao je Filari.
– Ja sam ponosan na svoju žensku energiju, srećan sam što sam baš ovakav! Pripreme su uveliko počele! Mnogo sam se dao u ovaj projekat, vežbam pevanje, scenski pokret, potrudio sam se da pripremim jedan audio-vizuelni spektakl koji do sada nije viđen na PZE sceni – poručio je pevač.
Filari (Foto: Ringier/Aleksandra Ivanović)
– Odlučio sam da ove godine iskoristim svu moć tehnologije! Ušli smo u studio i od sada sve postaje mnogo ozbiljnije! Jako se radujem celom procesu. Publika na sceni može očekivati novog mene, kakvog do sada niste videli. Neću imati plesače i glavni fokus će ove godine biti na performansu i mom izvođenju – dodao je Filip.
– Želim da u isto vreme spojim svoju emociju i pokažem svu raskoš svog glasa – zaključio je Marinkov.
Šta je, sa druge strane, Filarri ispričao o poljupcu sa pevačem Milanom Stankovićem pogledajte u odvojenom tekstu: PEVAČ otvoreno progovorio o POLJUPCU sa Milanom Stankovićem: „Uh…“
Opširnije
Izvor: PulsOnline.rs

Pogledaj vesti o: Evrovizija 2015

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.