Pesma za Evrovizuju: Boranka Teya Dora sa pesmom Ramonda favoritkinja za odlazak na „Evrosong“

Izvor: Bor030.net, 29.Feb.2024, 14:32

Pesma za Evrovizuju: Boranka Teya Dora sa pesmom Ramonda favoritkinja za odlazak na „Evrosong“

Teodora Pavlovska, javnosti poznatija kao Teya Dora, koju sluša ceo svet i čiji hit – fenomen Dzanum – Moye More ima preko 120 miliona strimova na Spotify je Boranka. Ona će u četvrak sa numerom Ramonda učestvovati u drugoj polufinalnoj večeri izbora „Pesme za Evroviziju“ i važi za jednu od glavnih favoritkinja. Teodora se rodila […] The post Pesma za Evrovizuju: Boranka Teya Dora sa pesmom Ramonda favoritkinja za odlazak na „Evrosong“ appeared first on Bor 030.

Nastavak na Bor030.net...






Povezane vesti

Zbog Teya Dore gore društvene mreže FOTO

Izvor: B92, 01.Mar.2024, 00:35

Teya Dora oduševila je svojim nastupom na večerašnjoj drugoj polufinalnoj večeri Pesme za Evroviziju...Ona je glavna na društvenim mrežama, gde korisnici ne prestaju da komentarišu njenu maestralnu izvedbu pesme "Ramonda", ali i čitav performans...Inače, njena pesma "Ramonda" nosi neverovatnu...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bor030.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bor030.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.