Izvor: Luftika.rs, 01.Mar.2024, 01:19

Pesma za Evroviziju: Odabrano 14 finalista, oni će se boriti za pobedu i mesto u Švedskoj

U toku druge polufinalne večeri “Pesme za Evroviziju” nastupalo je 14 takmičara koji su publici i žiriju predstavili svoje kompozicije.
Večeras je u toku druge polufinalne večeri „Pesme za Evroviziju“ nastupalo 14 takmičara, a njih osmoro plasiralo se u finale.
U finale, koje će se održati 2. marta plasirali su se: Iva Lorens i pesma „Dom“, Konstrakta „Novo, bolje“, Dušan Kurtić „Zbog tebe živim“, Zejna „Najbolja“, Teya Dora „Ramonda“, >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << Milan Bujaković „Moje-tvoje“, Nemanja Radošević „Jutra bez tebe“ i Džordži „Luna park“.
Podsetimo, finale „Pesme za Evroviziju“ održaće se 2. marta, kada će Srbija birati svog predstavnika za najveći muzički događaj u Evropi.
U toku prve polufinalne večeri publika i žiri izabralo je osam najboljih kompozicija, kojima su se pridružili takmičari koji su večeras obezbedili plasman u finalu. Finalisti izglasani u toku prve polufinalne večeri su: Hristina i pesma „Bedem“, Lena Kovačević „Zovi me Lena“, M.Ira „Percepcija“, Bojana i David „No No No“, Breskvica „Gnezdo orlovo“, Marko Mandić „Dno“, Keni nije mrtav „Dijamanti“ i Zorja „Lik u ogledalu“.
Ovo su prvi finaliste PZE 2024 i mogući putnici u Malme: Ko je vaš favorit?

Pogledaj vesti o: Evrovizija 2015

Nastavak na Luftika.rs...






Povezane vesti

Poznati svi finalisti „Pesme za Evroviziju“

Izvor: OkRadio.rs, 01.Mar.2024

Poznata su imena još osam finalista koji će se takmičiti da predstavljaju Srbiju na „Evroviziji“ u Malmeu. Održano je drugo polufinalno veče festivala „Pesma za Evroviziju“, na kojem će se u finalu birati predstavnik Srbije na evropskom muzičkom takmičenju.   Druge polufinalne večeri...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.