Pesma za Evroviziju: Finale 2. marta 2024. godine!

Izvor: Svet plus, 01.Mar.2024, 21:41

Pesma za Evroviziju: Finale 2. marta 2024. godine!

„Pesma za Evroviziju“ ulazi u veliko finale! Direktan prenos finalne večeri gledamo u subotu, od 21 čas na RTS 1, RTS Svet, RTS Planeti i Jutjub kanalu RTS.

Nakon dve polufinalne večeri, saznaćemo ko će biti srpski predstavnik na "Pesmi Evrovizije", koja se ove godine održava u Malmeu. Direktan prenos finalne večeri gledamo u subotu, od 21 čas na RTS 1, RTS Svet, RTS Planeti i Jutjub kanalu RTS.

Selekciona komisija RTS-a je za ovogodišnji >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << festival odabrala ukupno 28 kompozicija, od kojih 16 - izabranih tokom dve polufinalne večeri, učestvuje u finalnom izboru. Najbolja pesma prema glasovima publike i stručnog žirija, predstavljaće Srbiju na "Pesmi Evrovizije".

Posle žrebanja, konačan raspored nastupa u finalu PZE 2024 izgleda ovako:

1. Iva Lorens – Dom

2. Džordži – Luna park

3. Breskvica – Gnezdo orlovo

4. Teya Dora – Ramonda

5. Hristina – Bedem

6. Marko Mandić – Dno

7. M.ira – Percepcija

8. Nemanja Radošević – Jutra bez tebe

9. Milan Bujaković – Moje, tvoje

10. „Keni nije mrtav“ – Dijamanti

11. Zorja – Lik u ogledalu

12. Zejna – Najbolja

13. Konstrakta – Novo, bolje

14. Bojana & David – NO, NO, NO

15. Lena Kovačević – Zovi me Lena

16. Dušan Kurtić – Za tebe živim

I tokom finalne večeri domaćini na glavnoj bini biće glumac Slaven Došlo i Dragana Kosjerina, a u takozvanom grin rumu sa takmičarima će se družiti Kristina Radenković i Stefan Popović.

Sav prihod RTS-a od SMS glasanja odlazi u humanitarne svrhe.

Finalno veče Festivala moći će da prate gledaoci širom sveta putem lajvstrima na zvaničnom evrovizijskom „Jutjub" kanalu "Eurovision Song Contest".

NAJNOVIJE GOOGLE VESTI.
Pogledaj vesti o: Evrovizija 2015,   Jutjub

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.