Pesma za Evroviziju: Drugo polufinale festivala! (VIDEO)

Izvor: Svet plus, 28.Feb.2024, 21:11

Pesma za Evroviziju: Drugo polufinale festivala! (VIDEO)

Nakon prve polufinalne večeri, vreme je za drugi deo "Pesme za Evroviziju 2024“. Tokom večerašnjeg programa biće poznata imena preostalih osmoro finalista.

Drugo polufinale počinje u četvrtak, 29. februara, u 21 čas. Nastupiće novih 14 takmičara, a najboljih osam boriće se 2. marta u velikom finalu za pobedu. Najbolja pesma po glasovima publike i stručnog žirija predstavljaće Srbiju na Pesmi Evrovizije u Malmeu.

Takmičari u drugom polufinalu >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << su:

1. Nadia – Sudari

2. Hydrogen – Nemoguća misija

3. Iva Lorens – Dom

4. Zejna – Najbolja

5. Filip Baloš – Duga je noć

6. Nemanja Radošević – Jutra bez tebe

7. Yanx – Kolo

8. Kat Dosa – Tajni začin

9. Džordži – Luna park

10. Dušan Kurtić – Zbog tebe živim

11. Teya Dora – Ramonda

12. Konstrakta – Novo, bolje

13. Milan Bujaković – Moje tvoje

14. Durlanski – Muzika

Sve pesme dostupne su i na platformi RTS Planeta, kao i na svim striming platformama. Osim gledalaca RTS-a koji će takmičenje moći da prate na programima RTS-a i preko RTS Planete, "Pesmu za Evroviziju“ moći će da prate i gledaoci širom Evrope i sveta na zvaničnom Jutjub kanalu Pesme Evrovizije.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.