Izvor: Blic, 28.Feb.2024, 09:01

PRVI INTERVJU BRESKVICE POSLE PROLASKA U FINALE BEOVIZIJE 2024: "Uopšte nisam očekivala da vidim sve ovo što mi ljudi šalju", otkrila šta JEDVA ČEKA (VIDEO)

Anđela Ignjatović Breskvica izvela je sinoć, u prvom polufinalu "Pesme za Evroviziju 2024" numeru "Gnezdo orlovo", i među prvima je prošla u finale koje će se održati u subotu, 2. marta.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Srbija izabrala prvih osam finalista, prošla i Breskvica

Izvor: Nezavisne Novine, 28.Feb.2024

U prvom polufinalu muzičkog televizijskog takmičenja "Pjesma za Evroviziju 2024" sinoć je odabrano osam kompozicija koja idu u finale izbora za srpskog predstavnika na "Eurosongu".

Nastavak na Nezavisne Novine...

"SADA SLAVIM SVETOG NIKOLU, A NISAM ZNALA ŠTA JE SLAVA" Hrvatska pevačica promenila život zbog ljubavi prema Srbinu, sada progovorila o životu

Izvor: Blic, 28.Feb.2024

Hrvatska pevačica Martina Vrbos učestvovala je sinoć u polufinalu na festivalu "Pesma za Evroviziju 2024" u želji da predstavlja Srbiju na muzičkom takmičenju, ali nije prošla u finale.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.