PROGLAŠEN POBEDNIK EVROVIZIJE 2023! Švedska odnela pobedu na takmičenju, evo koje mesto je zauzeo Luk Blek

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Maj.2023, 01:33

PROGLAŠEN POBEDNIK EVROVIZIJE 2023! Švedska odnela pobedu na takmičenju, evo koje mesto je zauzeo Luk Blek

U Liverpulu je održano finalno veče ovog prestižnog takmičenja, a konačno smo saznali koja zemlja je osvojila prvo mesto na takmičenju za pesmu Evrope!

Pobednik Evrovizije 2023 godine je Lorin, koj aje predstavljala Švedsku! Pobednička numera osvojila je 583 poena.

 Finska je  dobila 526 poena, i tako osvojila drugo mesto, sledi izrael sa 362 poena, a  Srbija i naš predstavnik nakon zbrajanja glasova osvojio je 30 bodova, što nas je postavilo na >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << treće mesto - od pozadi.

Pobednička numera nosi naziv "Tattoo" i izvodi je  Loreen.

Bivša pobednica Evrovizije ni ovog puta nije izneverila, i ponovo je dostavila generičku evrovizijsku pesmu, takođe koncentrisanu oko potpuno nebitne, a lako pamtljive reči "tattoo". Njena popularnost kao pobednice možda joj daje gurku i prođu, ali njene glasovne mogućnosti su, sudeći prema lajv snimcima, vrlo upitne.

Pobedničku pesmu pogledajte u produžetku teksta.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.