PROCURILO IME POBEDNIKA EVROVIZIJE PRED VEČERAŠNJE FINALE - Luka Bleka nema ni na mapi! Da li je ova zemlja i vaš favorit?!

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Maj.2023, 13:22

PROCURILO IME POBEDNIKA EVROVIZIJE PRED VEČERAŠNJE FINALE - Luka Bleka nema ni na mapi! Da li je ova zemlja i vaš favorit?!

Ceo muzički svet bruji o ovome.

Večeras se održava veliko finale "Evrovizije", a u jeku interesovanja za veštačku inteligenciju, neko se setio da upita sve popularniji ChatGPT ko bi mogao biti potencijalni pobednik za ovu godinu.

"Pobednička zemlja biće Švedska sa 398 poena", odnosno pevačica Loreen sa pesmom "Tattoo".

Podsetimo, Loreen je upravo 2012. godine donela pobedu svojoj zemlji sa pesmom "Euphoria". >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Ukoliko se predviđanja veštačke inteligencije ispostave kao tačna, to bi bila čak sedma pobeda ove zemlje na najvećem muzičkom takmičenju.

ChatGPT je za Evroviziju 2023. predvideo i to da će ovogodišnji domaćin Engleska završiti na petom mestu sa 275 poena, dok će Ukrajina biti na trećem mestu sa 315 poena, prenosi euro.eseuro.com.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.