PRIVUKAO OGROMNU PAŽNJU: Mladi tiktoker se na sceni pojavio u roze odelu i izazvao ovacije! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Maj.2023, 21:41

PRIVUKAO OGROMNU PAŽNJU: Mladi tiktoker se na sceni pojavio u roze odelu i izazvao ovacije! (FOTO)

Otvorio večerašnje polufinale!

Počelo je drugo polufinalno veče Evrovizije u Liverpulu, a večeras će se publici predstaviti 16 zemalja od kojih će se 10 najboljih plasirati u finale koje je zakazano za subotu, 13. maj.

Voditeljke i druge polufinalne večeri su Hana Vadingam, Julija Sanina i Ališa Dikson.

Čast da prvi otvori večerašnje polufinale pripala je Rejliju, tiktok zvezdi koja predstavlja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Dansku.

On se predstavio pesmom ''Breaking my heart", a na sceni se pojavio u roze odelu koje je privuklo veliku pažnju, a on je nakon nastupa izazvao ovacije publike.

Podsetimo, večeras nastupa i Teodora, koja je rodom iz Srbije i predstavlja Austriju, te mnogi komentarišu kako večeras navijaju za nju.
Pogledaj vesti o: Prvi maj

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Voditeljke Evrovizije kao Viktorijini anđeli - Veče otvorile pevačica Julija Sanina, glumica Hana Vadingem i reperka Ališa Dikson

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Maj.2023

Domaćice večeri i ovoga puta su blistale i svojim stajlingom privukle su veliku pažnju...Drugo polufinalno veče Evrovizije koje se održava se večeras, kada će šansu da uđu u finale imati 16 država...Svečano veče otvorile su voditeljke koje su vodile i prvo veče, odnosno u utorak, ukrajinska...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.