PRED SAM NASTUP, predstavnik Srbije dobio OVU AMAJLIJU: Snimak iz šminkernice dospeo u javnost

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Maj.2023, 21:22

PRED SAM NASTUP, predstavnik Srbije dobio OVU AMAJLIJU: Snimak iz šminkernice dospeo u javnost

Na prestižnom muzičkom takmičenju "Evrovizija 2023" večeras će u prvoj polufinalnoj večeri nastupiti predstavnik Srbije Luk Blek sa pesmom "Samo mi se spava".

Lukina numera nosi snažnu simboliku i poruku. Pesma "Samo mi se spava" je društveno-angažovanom elektro-pop pesma koja postoji u srpskoj i engleskoj verziji.

Numera je nastala za vreme karantina tokom pandemije koronavirusa. Luk je pesmu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << napisao iz pozicije lika iz video-igre Sims, a pesma govori o "kolektivnom buđenju i kako ne treba da žmurimo na zlo".

Predstavnik je rado delio sve momente iz Liverpula, mada je rekao da mu je, nakon što je velika tragedija zadesila našu zemlju, najmanje do pesme.

Tako je Luka danas obaveštavao svoje pratioce o svakom koraku, te neposredno pred nastup otkrio da je dobio posebnu amajliju za sreću, koja će mu, sasvim sigurno, mnogo značiti.

Ogrlica je poklon od predstavnika Irske, momaka iz grupe "Wild Youth". U pitanju je komad nakita sa priveskom zelene deteline, što je tradicionalni simbol pomenute zemlje.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.