POČELO JE 2. POLUFINALE EVROVIZIJE: Večeras nastupa i Srpkinja Teodora koja predstavlja ovu zemlju!

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Maj.2023, 21:41

POČELO JE 2. POLUFINALE "EVROVIZIJE": Večeras nastupa i Srpkinja Teodora koja predstavlja ovu zemlju!

Mnogima je ona favorit!

Počelo je drugo polufinalno veče Evrovizije u Liverpulu, a večeras će se publici predstaviti 16 zemalja od kojih će se 10 najboljih plasirati u finale koje je zakazano za subotu, 13. maj.

Voditeljke i druge polufinalne večeri su Hana Vadingam, Julija Sanina i Ališa Dikson.

Večeras ćemo imati prilike da vidimo predstavnike Danske, Jermenije, Rumunije, Estonije, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Belgije, Kipra, Islanda, Grčke, Poljske, Slovenije, Gruzije, San Marina, Austrije, Australije, Albanije i Litvanije.

Večeras nastupa i Teodora, koja je rodom iz Srbije i predstavlja Austriju, te mnogi komentarišu kako večeras navijaju za nju.

Podsetimo, naš predstavnik Luk Blek uspeo je da sa svojom kompozicijom "Samo mi se spava" obezbedi mesto u velikom finalu, koje je zakazano za subotu 13. maj, sa početkom u 21 sat, a direktan prenos finala će, za razliku od polufinalnih večeri koje se emituju na RTS 3, biti na RTS 1.

Nastup našeg predstavnika možete pogledati u videu ispod.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.