Ovo su prvi finalisti Beovizije 2019

Izvor: Tracara.com, 28.Feb.2019, 01:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovo su prvi finalisti Beovizije 2019

U finale festivala Beovizija, na kojem će biti odabran predstavnik Srbije na 64. Pesmi Evrovizije, plasirali su se Aleksandra Sekulić, Saška Janks, Nataša i Una, Ivan Kurtić, Vonder strings i Ivana Vladović i Sofija Perić. Srbija će u tri šou-programa odabrati svog predstavnika na ovogodišnjem takmičenju za najbolju pesmu Evrope – tokom dve polufinalne večeri i velikog finala koje će biti održano 3. marta. Obe polufinalne večeri Beovizije 2019 daće po šest finalista nacionalnog >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << takmičenja za predstavnika na 64. Evrosongu. Domaćini prvog od tri šou-programa koji će nas dovesti do srpskog predstavnika na ovogodišnjoj Pesmi Evrovizije bili su Dragana Kosjerina i glumac Ivan Mihailović. Žrebom je određeno da će u finalu 3. marta Aleksandra Sekulić nastupati pod rednim brojem 12, Saška Janks prva, Nataša i Una 11, Ivan Kurtić na binu izlazi deseti, „Vonder strings“ i Ivana Vladović peti, a Sofija Perić treća. Naredno polufinale je 28. februara, dok je finale 3. marta, direktno na prvom kanalu Radio-televizije Srbije.
Pogledaj vesti o: Evrovizija 2015

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

Beovizija: Drugo polufinale na programu je večeras od 21 čas!

Izvor: Svet plus, 28.Feb.2019

Festival "Beovizija", na kojem će biti izabran predstavnik Srbije na takmičenju za Pesmu Evrovizije 2019, ove godine imaće tri takmičarske večeri. Drugo polufinale na programu je večeras od 21 čas na Prvom programu RTS-a i RTS Planeti!..Drugo polufinale na programu je 28. februara, a veliko finale...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.