Ova ZEMLJA je ubedljiv favorit za POBEDU NA EVROVIZIJI - ubedljivo vodi na kladionicama

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Feb.2024, 17:29

Ova ZEMLJA je ubedljiv favorit za POBEDU NA EVROVIZIJI - ubedljivo vodi na kladionicama

Svi očekuju da će u Malmeu biti spektakl.

Ove godine se Evrovizija održava u Malmeu. Reč je o 68. takmičenju po redu, a očekuje se veliki spektaku jer se obeležava godišnjica švedske grupe ABBA.

I iako nisu sve zemlje odredile ko će da ih predstvalja na najvećem muzičkom festivalu, kladionice već prave prognoze pobednika.

Ukrajinska pesma koju izvode Aljona Aljona i Džeri Hejl, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ubedljivo vodi među pemama zemalja koje su dosad odabrale svoje predstavnike i nalazi se na prvom mestu sa šansom za pobedu od 19 odsto.

Drugoplasirana Velika Britanija sa pesmom "Dizzy" ima sedam odsto šansi za pobedu, dok je predstavnica Italije Anđelina Mango, sa pesmom "La noia" na trećem mestu sa istim postotkom šansi za pobedu.

Na četvtom mestu se nalazi Island sa šest odsto, iako ova zemlja još uvek nije odabrala predstavnika.

Na petom mestu je Izrael sa pet odsto šansi za pobedu, iako se sa druge strane suočava sa zahtevima za izbacivanje sa ovog muzičkog takmičenja.

BONUS VIDEO:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.