Ostavio je izuzetan utisak na mene Voditeljka RTS-a pred finale o našem predstavniku Luk Bleku

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Maj.2023, 21:28

"Ostavio je izuzetan utisak na mene" Voditeljka RTS-a pred finale o našem predstavniku Luk Bleku

"Njegov nastup je ostavio izuzetno snažan utisak na mene"

Jedna od najomiljenijih voditeljki RTS-a, Ivana Milenković komentarisala je Evroviziju i Luk Bleka pred večerašnje finale i otkrila kako ju je naš predstavnik oduševio još tokom "Pesme za Evroviziju".

- Volim Evroviziju još od malih nogu i moram da priznam da mi je veoma teško pala ona pauza tokom devedestih i početkom dvehiljaditih godina kada nismo učestvovali na Evroviziji. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Takmičenje je tokom vremena menjala svoju koncepciju, nekada je bila bitna pesma, vokalne sposobnosti izvođača, posle je to počela polako da bude poruka, na kraju i performans. Međutim, evrovizijska publika se možda menjala, neki su ostali verni i do današnjih dana, ali evo ja sa nestrpljenjem očekujem šta će se desiti večeras i navijam za našeg Luku naravno - istakla je Ivana.

Ističe da je Luk Blek na nju ostavio snažan utisak jot tokom našeg takmičenja početkom marta, gde je i izabran za našeg predstavnika, a u trenutku kada je prvi put otpevao svoju numeru "Samo mi se spava", ona je mučila muku sa nesanicom, pa nam je kroz smeh otkrila da je "negde" potražila.

- Moram da Vam iskreno kažem kada sam gledala naše takmičenje za "Pesmu Evrovizije", njegov nastup je ostavio izueztno snažan utisak na mene. Mnogo mi se dopao sam početak kad on izlazi iz te školjke, ali i sve te promene koje se dešavaju tokom pesme, kao i poruka u tom trenutku "samo mi se spava", jer ja tad baš, baš nisam mogla da spavam i borila sam se sa nesanicom. Mislila sam: "jaoj Bože ako počnem da pevam ovu pesmu, možda će se i meni prispavati" - rekal je Ivana kroz smeh.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.