Oov je pesma s kojom će Hrvati na Eurosong

Izvor: Blic, 27.Feb.2013, 14:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oov je pesma s kojom će Hrvati na Eurosong

Hrvatska radio televizija predstavila je “Klapu s mora” i pesmu "Mižerija" koja će predstavljati Hrvatsku na Eurosongu u Malmeu u Švedskoj.

Klapu s mora čine šestorica pevača iz pet klapa - Marko Škugor iz klape Kampanel, Ante Galić iz klape Sinj, Nikša Antica iz klape Kampanel, Leon Bataljaku iz klape Crikvenica, Ivica Vlaić iz klape Sebenico i Bojan Kavedžija iz klape Grdelin. Autor pesme ‘Mižerja’ je Goran Topolovac.

Povezane vesti: Rambo nije otišao na hrvatsku „Doru“ Kaliopi: Željko mi nije konkurencija "Aktivirajte dijasporu da glasa za mene!"
Pogledaj vesti o: Evrovizija 2015

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ovo je pesma s kojom će Hrvati na Eurosong

Izvor: Blic, 27.Feb.2013

Hrvatska radio televizija predstavila je “Klapu s mora” i pesmu "Mižerija" koja će predstavljati Hrvatsku na Eurosongu u Malmeu u Švedskoj. ..Klapu s mora čine šestorica pevača iz pet klapa - Marko Škugor iz klape Kampanel, Ante Galić iz klape Sinj, Nikša Antica iz klape Kampanel, Leon Bataljaku...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.