Oni su to znali, sačekali su nas i GAĐALI KAMENJEM - Breskvica ispričala šta joj se desilo: Detalji napada

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Feb.2024, 17:55

"Oni su to znali, sačekali su nas i GAĐALI KAMENJEM" - Breskvica ispričala šta joj se desilo: Detalji napada

Jedan od favorita za pobedu na "Pesmi za Evroviziju" o tome šta je preživela sa drugaricom.

Anđela Ignjatović Breskvica je ovih dana vrlo aktuelna zbog svog hita "Gnezdo orlovo" sa kojom ima veliku šansu da predstavlja Srbiju na Evrosongu, ako pobedi na "Pesmi za Evroviziju" koja se održava ove nedelje.

Ona je skoro gostovala kod Vesne Dedić u emisiji "Balkanskom ulicom", gde je progovorila o detaljima iz svog privatnog života. Pošto >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je od svojih tinejdžerskih dana počela da se bavi pevanjem, ispričala je da njeni drugovi iz odeljenja uglavnom nisu pozitivno reagovali na njenu karijeru, a probleme sa uklapanjem u društvenu sredinu imala je još ranije u osnovnoj školi.

 - Osnovne škole se ne sećam preterano jer i ne želim da je se sećam nešto preterano. Sećam se samo jedne situacije koja je u meni ostala baš ugravirana. Bilo je par dečaka iz odeljenja koji nisu voleli ni mene ni moju najbolju drugaricu zato što smo slušale stranu muziku i zato što se nismo oblačili kao svi ostali. Jedan dan posle škole sedeli smo na ljuljaškama u parkiću pored. To smo često radile. Oni su to znali, sačekali su nas i gađali kamenjem - ispričala je Breskvica.

U srednjoj školi je takođe naišla na odbijanje od svojih vršnjaka.

- Mislim da sam bila drugi srednje kada sam počela da se bavim muzikom i tada su ljudi počeli da me prepoznaju gde god da krenem. Pogotovo tu oko škole jer su znali ko sam i čime se bavim. Tu je krenuo baš problem u odeljenju. Samo su dvojica ostali sa mnom - rekla je Breskvica.

- Nisu mogli da ti priznaju uspeh? - pitala je Dedićeva.

- Da. Jedino njih dvojica su mogli i oni su danas uz mene. Sećam se posle raspusta, čini mi se da je bio letnji raspust, krenuli smo ponovo u školu. Ušla sam u učionicu poslednja jer mislim da sam nešto kasnila. Taj pogled i ta tišina. Tada sam sela na svoje mesto i ćutala do kraja srednje - ispričala je Breskvica.

Isečak na Tiktoku možete da pogledate u nastavku:
Pogledaj vesti o: Evrovizija 2015

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.