On je sa Marijom odveo Srbiju DO POBEDE, a za PZE 24 ima ŽESTOKE komentare: KORUMPURANI supervizori

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Feb.2024, 17:18

On je sa Marijom odveo Srbiju DO POBEDE, a za PZE 24' ima ŽESTOKE komentare: "KORUMPURANI supervizori"

On je dao svoje mišljenje o talmičenju, pa se prisetio nastupa i pobede Marije Šerifović.

Rečima “Hvala Evropo” Marija Šerifović se obratila milionskoj TV publici nakon pobede na 52. “Evroviziji” u Helsinkiju 2007. godine.

Direktor, producent i menadžer Saša Mirković je bio taj koji je Šerifovićevoj omogućio pobedu, kao njen tadašnji menadžer.

Budući da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je jedan od najtraženijih, ako ne i najtraženiji menadžer, svi su svedočili spektaklu u Areni u decembru kada je uz koncert Ace Lukasa omogućena i premijera filma “Pokidan” u produkciji Saše Mirkovića. Publika je imala priliku da gleda film, a potom i da uživa u koncertu Ace Lukasa i to prvi put u istoriji koncerata.

Prvu pobedu Srbiji na “Evrosongu” Marija nam je donela sa 268 poena, za čak 33 više od drugoplasirane predstavnice Ukrajine.

Marija i “Molitva” na vrhu Evrope i pre pobede

Kako su tada pisali domaći mediji, naša zemlja je, uz Švedsku i Belorusiju, od samog početka bila favorit.

Predstavnika za ovogodišnju “Evroviziju” Srbija bira na “Beoviziji 2024”, koja se održava 27, 29. februara i 2. marta.

Tim povodom oglasio se direktor Hype televizije i produkcijske kuće Hype production:

“U Helsinkiju kad smo pobedili korumpirani supervizori/ke se nista nisu pitale. Zato smo i pobedili. Voleo bih da shvate svi koliko je to dobar osećaj kad doneseš radost u svoju zemlju! Ako se ovakav izbor za pesmu za Evroviziju nastavi sa ovim ljudima iz organizacije RTS, nećemo se radovati ponovnom uspehu. Žao mi je zbog građana Srbije! Očajna produkcija, scena nula, plejbek pevanje…. Kakvi supervizori i izvršni producenti, takvi pevači i celo takmičenje - napisao je Mirković na privatnom Instagram profilu.

Srbija Danas/K.L.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.