Izvor: Piplmetar.rs, 03.Mar.2024, 23:30

Oglasila se Olivera Kovačević nakon finala Pesme za Evroviziju: Njena kratka poruka je sasvim jasna

N. L.


Kako to obično biva raznoraznih je komentara, ali i spekulacija da je takmičenje namešteno

Foto: Mileta Mirčetić


Ovogodišnji izbor srpskog predstavnika na Evroviziji, „Pesma za Evroviziju“ završio se sinoć, 2. marta, a nakon nikada napetije borbe pobedu je odnela Teya Dora – o čemu se ceo dan komentariše.
I, naravno, kako to obično biva raznoraznih je komentara, >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << ali i spekulacija da je takmičenje namešteno, a sada se kratkom porukom oglasila i Olivera Kovačević.
Istaknuta autorka i novinarka, objavila je fotografiju na svom Instagramu i kratko poručila:
Volim PZE. Hvala – poručila je Olivera.
Ispod objave je dobila pregršt komplimenata kako na račun izgleda, tako i na organizaciji.
Podsetimo, velika bura nakon održanog finala pokrenula se zbog članova žirija i njihovog glasanja. Nakon Teya Dorine pobede oglasila se i Breskvica i poželal sreću svojoj koleginici.
(Telegraf.rs)


Opširnije
Izvor: Telegraf.rs

Pogledaj vesti o: Evrovizija 2015

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.