Od tri predstavnika sa juga, Vranjanac probija led na Pesmi za Evroviziju

Izvor: JužneVesti.com, 03.Feb.2023, 15:35

Od tri predstavnika sa juga, Vranjanac probija led na "Pesmi za Evroviziju"

U konkurenciji od 32 pesme koje će se se u polufinalu 1. i 2. marta, odnosno 4. marta u finalu, takmičiti za srpskog predstavnika "Pesme za Evroviziju" u Liverpulu, nastupiće i Nišlija Igor Stanojević, Vranjanac Stefan Zdravković i Piroćanac Nenad Osmanović.

Nakon objavljenih pesama srpskih predstavnika i redosleda kojim će nastupiti, Stefan Zdravković iz Vranja sa svojom pesmom Cvet sa istoka “probiće led” kao peti takmičar.

Što se moje >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << pesme tiče ona je spoj sevdaha, popa i roka, i zaista jedva čekam da je podelimo sa ljudima jer smo svi ostavili deo sebe u njoj i mislim da je producent Dejan Nikolić uradio aranžman na svetskom nivou. Dušan Bačić je iz duše izbacio i tekst i muziku i desila se ta hemija zbog koje i sarađujemo - rekao je Stefan za Južne vesti.



Nakon Zdravkovića, prve večeri polufinala, kao 14. takmičar, nastupiće Nišlija Igor Stanojević sa pesmom Iza duge, koju je komponovao Vladimir Graić, tvorac pesme Molitva, kojom je Marija Šerifović osvojila to takmičenje.

Pesma “Iza duge” može da podstakne slušaoce da se suoče sa svojim strahom od neizvesnosti, da se osnaže da traže rešenja i odgovore u svom životu, kao i da pronađu ljubav i povezanost sa drugima, što im može doneti radost i smisao - rekao je Stanojević za Južne vesti.



Poslednji predstanik juga Nenad Osmanović iz Pirota, koji će zajedno sa Aleksandrom Simićem kao Duo grand otpevati pesmu Viva la Vida. Oni će nastupiti druge polufinalne večeri 2. marta, kao 14. izvođači.


Pogledaj vesti o: Evrovizija 2015

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.