Obrt - finalne prognoze za Konstraktu; 10 mesta razlike

Izvor: B92, 07.Maj.2022, 21:40

Obrt - finalne prognoze za Konstraktu; 10 mesta razlike

Srpska predstavnica na takmičenju za pesmu "Evrovizije" Ana Đurić - Konstrakta, pre nešto više od mesec dana bila je na 20. mestu na kladionicama, dok je sada situacija potpuno drugačija.

Posle niza promotivnih nastupa, intervjua sa mnogim svetskim delegacijama, kao i snimka sa evrovizijske probe, talentovanoj Srpkinji sad predviđaju 10. mesto, što je dosad najbolji rezultat.

"Srbija je potencijalni pobednik" VIDEO

Ubedljivi favorit >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << za pobedu na ovogodišnjoj "Evroviziji" je i dalje Ukrajina i muzički sastav "Kaluš Orkestra", dok im je Italija, koja je i domaćin ovogodišnjeg takmičenja, za petama.

Konstrakta se upisala u istoriju Evrovizije – sami su to priznali

Pevačica Leontina Vukomanović progovorila je nedavno o Konstraktinim pripremama za takmičenje u Italiji.

Srbija bolja od Ukrajine, Hrvatske i Albanije – presudio žiri, visoko se kotiramo

"Ana je vredno vežbala i pripremala se za odlazak na "Evroviziju". Kad krenu probe to je jedno umaranje i rutina koja mora da se postigne. Ana je bila u stanju da vežba pet sati bez prestanka u najsitniji detalj. Ona je perfekcionista, gledala je čak i peškire da li stoje ravno kako treba ili su se izvrnuli. Par puta kada smo se videle moj savet joj je bio da izdrži energetski u Torinu te dosadne probe", kazala je Leontina za domaće medije.

"Evrovizija" startuje za tri dana, u utorak, kada se održava prvo polufinale. Naša predstavnica nastupa u drugom polufinalu, u četvrtak.

Konstrakta nije jedina – još dve "bizarne" pesme se nadmeću na Evrosongu VIDEO

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Konstrakta skočila na 10. mesto na svetskim kladionicama u trci za favorita za pobedu na Evroviziji

Izvor: Danas, 07.Maj.2022

Srpska predstavnica na pesmi Evrovizije Konstrakta, skočila je na 10. mesto na svetskim kladionicama po šansama za pobedu na ovogodišnjoj Pesmi Evrovizije.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.