Izvor: Blic, 07.Mar.2024, 22:33

"OTVORITE OČI, MANIPULIŠU VAMA" Usred drame sa Breskvicom oglasio se Vojaž ŠOK objavom - reper spominje I SOTONU: "PODMEĆE SE PLAGIJAT"

Mihajlo Veruović Vojaž šokirao je svoje pratioce novom objavom na Instagramu u kojoj je pomenuo "manipulaciju i sotonu", a mnogi misle da se njegove objave odnose na njegov bivšu devojku Anđelu Ignjatović Breskvicu, koja se danima nalazi u žiži javnosti, nakon što je važila za velikog favorita na "Pesmi za evroviziju", ali ipak nije pobedila.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Otvorite oči, prelako manipulišu vama" - usred drame sa Breskvicom oglasio se Vojaž: Opisao i Sotonu

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Mar.2024

Mnogi su iznenađeni ovim njegovim postupkom...Mihajlo Veruović Vojaž šokirao je svoje pratioce novom objavom na Instagramu u kojoj je pomenuo "manipulaciju i sotonu", a mnogi misle da se njegove objave odnose na njegovu bivšu devojku Anđelu Ignjatović Breskvicu, koja se danima nalazi u žiži...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.