ON je stigao U VENČANICI: Ovogodišnji favorit se pojavio na PZE u OVOJ KREACIJI, vilice popadale

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Feb.2024, 21:58

ON je stigao U VENČANICI: Ovogodišnji favorit se pojavio na PZE u OVOJ KREACIJI, vilice popadale

Niko nije ostao ravnodušan!

Večeras se održava prvo polufinalno veče takmičenja "Pesma za Evroviziju", a portal Srbija Danas ovaj spektakularni događaj prati sa lica mesta, gde smo zabeležili dolazak Filipa Marinkova - Filarrija.

Filarri ove godine zauzima mesto u prvih pet na kladionicama, a kroz rad je pokazao da nije sklon stagnaciji i rutini. Poređenjem prošlogodišnje i ovogodišnje pesme za PZE, možemo lako zaključiti da je uvek u potrazi za >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << novim izazovima i promenama, što ga čini hrabrim i autentičnim umetnikom, koji se ne plaši da istražuje nepoznato i nepredvidivo.

Pesmom "Ko je ta žena" Filarri preispituje svoju žensku prirodu, a na ovaj događaj je stigao u odevnom predmetu koji mnogi pripisuju ženskom odevnom komadu - haljini. Boja haljine je bele boje, te su je mnogi prisutni prokomentarisali kao venčanicu.

A post shared by Billy Porter (@theebillyporter)

Iako smo Bilija Portera navikli da vidimo u brutalnim haljinama, domaće zvezde baš i nismo. Ko bolje nosi haljinu, prosudite sami.

Srbija Danas/A.R/M.Đ
Pogledaj vesti o: Evrovizija 2015

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.