Izvor: Blic, 05.Mar.2024, 13:30

OKRŠAJ U PROGRAMU UŽIVO! Zaratile majka Teya Dore i Milica Zavetnica: "Teško nama ako je Sajsi struka", Jasna joj odbrusila: "Za Breskvicu su glasali amateri"

Pevačica Anđela Ignjatović poznatija kao Breskvica u subotu je na "Pesmi za Evroviziju" odnela drugo mesto, dok je pobedila Teya Dora sa pesmom "Ramonda", a strasti se od finala pomenutog takmičenja ne smiruju.
Pogledaj vesti o: Evrovizija 2015

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Milica Zavetnica prozvala Sajsi MC: “Teško nama ako je ona struka“ (VIDEO)

Izvor: Nezavisne Novine, 05.Mar.2024

Jasna Jojić i Milica Đurđević Stamenkovski razmijenile su mišljenja u jutarnjem programu na Prvoj TV, gdje su obje gostovale na temu – da li je nacionalna tema kada je riječ o Srbiji neophodna na Evroviziji.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Majka Teye Dore o njenom detinjstvu: "Dala sam otkaz da bih je školovala"

Izvor: B92, 05.Mar.2024

Otkako je pre samo nekoliko dana odnela pobedu na srpskoj Pesmi za Evroviziju, javnost sve više intrigira ko je zapravo Teya Dora, koja će nas uu Malmeu predstavljati sa pesmom "Ramonda"...Zato sve više informacija o njenom privatnom životu isplivava u javnost, a ovoga puta neke od njih je sa javnošću...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.