OGLASIO SE PREDSTAVNIK SRBIJE NA EVROVIZIJI NAKON MASAKRA: Moje misli su sa žrtvama, njihovim porodicama i onima koji su ih voleli!

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Maj.2023, 20:10

OGLASIO SE PREDSTAVNIK SRBIJE NA EVROVIZIJI NAKON MASAKRA: "Moje misli su sa žrtvama, njihovim porodicama i onima koji su ih voleli!"

Poslao jaku poruku!

Nezapamćena tragedija dogodila se jutros u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru, gde je četrnaestogodišnji dečak ubio osmoro dece i pripadnika obezbeđenja škole, a tom prilikom ranio je i još nekoliko učenika, kao i nastavnicu.

Jeziv masakr duboko je uznemirio i ovogodišnjeg predstavnika Srbije na "Evroviziji", Luku Ivanovića, koji se u javnosti predstavlja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kao Luke Black.

- Voleo bih da spomenem strašan događaj koji se desio u Srbiji, u osnovnoj školi. Desila se velika tragedija, kakvu nikad dosad u Srbiji nismo imali, ja mislim - istakao je Luke Black u Liverpulu.

- Oprostite mi što ne mogu da budem srećan i razdragan, kakav sam obično, ali dogodila se užasna tragedija i moje misli su sa žrtvama, njihovim porodicama, onima koji su ih voleli - dodao je Luke Black u intervjuu između proba na takmičenju, koje se sledeće nedelje održava u Velikoj Britaniji.

On se potom oglasio i na društvenim mrežama istim povodom.

- Naše misli su sa žrtvama napada u Beogradu, njihovim porodicama i bližnjima. Počivajte u miru - stoji u objavi na Instagram profilu pevača.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.