Numerolog otkrio SUDBINU SRBIJE na EVROVIZIJI - Evo šta čeka Teju Doru i šta bi se desilo da nas Breskvica predstavlja

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Mar.2024, 20:00

Numerolog otkrio SUDBINU SRBIJE na EVROVIZIJI - Evo šta čeka Teju Doru i šta bi se desilo da nas Breskvica predstavlja

Saznaje se razlog zbog kojeg je i nastala drama na takmičenju o kojoj se još uvek priča.

Numerolog Ivana Skorić prognozirala je budućnost karijera Anđele Ignjatović Breskvice i njene starije koleginice Teja Dore.

Naime, Ivana tvrdi da Breskvica ove godine nije imala šansu za pobedu na takmičenju ''Pesma za Evroviziju'', ali da je  svakako očekuje duga i uspešna karijera.

- Breskvica je mlada, uspešna i >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ambiciozna, ali ovog puta nije bilo moguće da pobedi jer joj se u tom periodu našla jedna devetka, a kada je tu devetka, nemoguće je postići uspeh. Iako je njena pesma jedna od boljih, meni lično čak najlepša, nije imala aspekte za pobedu. Generalno, ona ima specifičan numerološki kod po kojem neće moći da ostvari uspeh van Balkana- govori numerolog za Alo! i zatim nastavlja:

- Sa druge strane, Teja Dora je takođe Bik, kao i Anđela, i to prve dekade, ali ona po numerološkom kodu ima čak 90 odsto šanse da ostvari uspešnu karijeru van granica regiona. Breskvica pak ima aspekte koji ukazuju na to da će mnogo duže trajati, sve do 2029. biće uspešna i aktivna, a Teja Dora pak već negde 2026. odlučiće da se povuče i tada će verovatno raditi muziku za kolege.  Što se plasmana na Evroviziji u Malmeu tiče, ne vidim neki dobar plasman, ali to će joj biti odskočna daska u karijeri za dalje u Evropi i Americi - zaključila je Ivana.

Srbija Danas/Alo!
Pogledaj vesti o: Evrovizija 2015

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.