Nisu obraćale pažnju na okupljene: Poznata muzičarka snimljena kako ljubi devojku u toplesu FOTO

Izvor: B92, 17.Jun.2023, 12:27

Nisu obraćale pažnju na okupljene: Poznata muzičarka snimljena kako ljubi devojku u toplesu FOTO

Viktorija de Angelis, basistkinja italijanskog benda Maneskin koji je 2021. godine odneo pobedu na Evroviziji, snimljena je kako ljubi devojku u toplesu.

Paparaci su je snimili kako se na Ibici odmara s prijateljicama, a okupljenima na plaži priredile su pravu zabavu. Devojke su se skinule u toples, a zatim se Viktorija s jednom od njih ljubila u moru.

Nije poznato o kojoj je devojci reč, a s njima se na Ibici zabavljao gitarista Maneskina Tomas Ragi, dok zvezda >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << benda, pevač Damiano David, nije bio prisutan.

Podsetimo, ovo nije prvi put da se basistkinja pojavljuje u toplesu u javnosti. To je uradila na koncertu u Parizu održanom pre dve godine, a često objavljuje i izazovne fotografije na svom Instagramu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Evrovizija 2015

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.