Nevena Božović NA METI DŽIHADISTA! Strašne pretnje pred EVROVIZIJU uzdrmale srpsku delegaciju!

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Maj.2019, 00:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nevena Božović NA METI DŽIHADISTA! Strašne pretnje pred EVROVIZIJU uzdrmale srpsku delegaciju!

Pevačica se odmah oglasila!

Nevena Božović, srpska predstavnica na "Pesmi Evrovizije" koja se ove godine održava u Izraelskom gradu Tel Avivu, našla se na meti Islamskih džihadista koji prete da će poremetiti ovogodišnje takmičenje.

Naime, Palestinski pokret "Islamski džihad" iz Pojasa Gaze objavio je u svom saopštenju da će sprečiti održavanje muzičkog festivala, ali nisu objasnili na koji >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << će tačno način to i učiniti.

A post shared by Nevena Ivanović (@nevenabozovicofficial) on May 5, 2019 at 2:09am PDT

Delegacije za takmičenje "Pesma Evrovizije" prekjuče su počele da stižu u Izrael na takmičenje koje će biti održano od 14. do 18. maja i koje će, kako se očekuje, privući hiljade turista u tu zemlju. Zbog toga, džihadisti su objavili sledeće saopštenje.

- Sprečimo neprijatelja da uspe u održavanju bilo kakvog festivala, čiji je cilj da naškodi palestinskom narodu - naveo je islamista u saopštenju, objavljenom u trenutku kada su izraelske vazduhoplovne snage počele napade na više desetina meta širom Pojasa Gaze, kao odgovor na to što je nekoliko stotina raketa ispaljeno na teritoriju Izraela.

A post shared by Nevena Ivanović (@nevenabozovicofficial) on Mar 6, 2019 at 3:39am PST

Srpska delegacija koja je pre nekoliko dana otputovala u Izrael, kako bi prisustvovala probama za evrovizijsko takmičenje, koje će se desiti za 10 dana, nimalo nije opušteno zbog ove situacije koja preti da im ugrozi mir i povratak. Prema saznanjima, Nevena se trudi da se maksimalno fokusira na svoj nastup i scenske pokrete, ali nije joj prijatno kada u njihovim medijima pročita džihadističke pretnje.

- Nije prijatno nikome od nas. Ne samo našoj delegaciji, već i drugima. Ovde smo svi zajedno, viđamo se na probama i komentarišemo situaciju. Ne bismo voleli da sav naš napor, trud i rad padne u drugi plan i da se, umesto o pesmi, govori o nekakvim terorističkim napadima. Nadamo se svi skupa da do toga zaista neće doći i da se radi o nečijoj neslanoj šali. Takođe, nadamo se što boljem plasmanu i ulasku u finale jer je to naš zajednički cilj. Zbog toga smo došli - rekao je jedan od članova srpske delegacije, dok je Nevena u tom trenutku sa delom ekipe obilazila Jerusalim.

A post shared by Nevena Ivanović (@nevenabozovicofficial) on Apr 16, 2019 at 7:48am PDT

Nevena je prokomentarisala ove navode.

- Sve je u najboljem redu, bezbedni smo! Probe i ostale aktivnosti se odvijaju po planu i verujem da će tako biti do kraja takmičenja - rekla je Nevena.

UF, S*KSIII! DUBOK ŠLIC, DEKOLTE! Vrela Milica Pavlović napravila HAOS kod Karića na svadbi! (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.