Nekada je bila striptizeta, imala je 120 KILA, a sinoć je nastupila na PZE: Hrvatica oduvala u PROVIDNOM kostimu

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Feb.2024, 13:54

Nekada je bila striptizeta, imala je 120 KILA, a sinoć je nastupila na PZE: Hrvatica oduvala u PROVIDNOM kostimu

Poznata hrvatska pevačica se dugo mučila sa viškom kilograma, a sada je svojim izgledom oduševila publiku na takimčenju "Pesme za Evroviziju".

Sinoć je održano prvo polufinale takmičenja "Pesma za Evroviziju" kada je nastupilo 14 izvođača, među kojima i poznata hrvatska pevačica Martina Vrbos. Ona je nastupila sa pesmom "Da me voliš", međutim nije uspela da se plasira u finale.

Za svoj >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nastup Martina je odabrala crnu providnu haljinu, čitavu od čipke, ispod koje su se providele crne tanga gaće. Iako se dugo borila sa viškom kilograma, sinoć je svojom linijom oduševila javnost.

- Naglo sam se ugojila posle trudnoće, pošto nisam mogla da jedem šta sam htela dok sam bila u drugom stanju. Bila sam željna svega, pa je na mom meniju bila isključivo nezdrava hrana. Mahnito i histerično sam jela brzu hranu i pila gazirana pića u neograničenim količinama, a slatkiši su bili neizostavni. Čini mi se da sam preko noći dogurala do tih famoznih 120 kilograma - priznala je Martina u nekom trenutku.

Inače, Martina je postala poznata javnosti tokom učestvovanja u rijaliti programu "Survajver", a jednom prilikom, pričajući o svojoj prošlosti, otkrila je kako je u mladosti radila kao striptizeta u jednom klubu u Njujorku:

- Sećam se kada sam sa 18 godina krenula za Njujork, niti sam razmišljala gde ću, ni šta ću... Radila sam tada u striptiz klubu, ali ono, samo sa si**ma, imala sam tačku svoju. Gledala sam kako da zaradim, kako da snimim album, a u isto vreme sam završavala Ekonomski fakultet... - ispričala je Martina jednom prilikom.

Srbija Danas

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.