Našminkan i u suzama: Da li će baš ovaj pevač predstavljati Srbiju na Evroviziji? (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jan.2024, 19:16

Našminkan i u suzama: Da li će baš ovaj pevač predstavljati Srbiju na Evroviziji? (FOTO)

Na neobičan način najavio pesmu kojom će se takmičiti.

Kantautor Filip Baloš, jedan je od prošlogodišnjih favorita na "Pesmi za Evroviziju '23", ali i ovogodišnji kandidat na takmičenju, koji će pokušati da osvoji pobedu i predstavlja Srbiju na Evroviziji u Malmeu.

Mladi pevač javnosti će predstaviti pesmu sa kojom će se takmičiti na "Pesmi za Evroviziju '24", 25. januara.

Na tekstu i muzici za numeru "Duga >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je noć" radio je Filip Baloš u saradnji sa Ivanom Lukić Jymenik, a na društvenoj mreži Instagram svoju novu pesmu najavio je u neobičnom maniru.

Fotografije koje je Filip Baloš objavio, očito, inspirisane su ostvarenjem "Mračni vitez", konkretno antijunakom Džokerom, kog je na filmskom platnu oživeo pokojni Hit Ledžer.

Isključi misli u glavi. Duga je noć. 25.01.24 - istakao je mladi umetnik, a zatim u narednoj objavi napisao je uz fotografiju na kojoj liči na pomenutog Betmenovog protivnika u suzama i sa razmazanom šminkom:

A post shared by Filip Baloš (@filip.balos)

- Poglavlje prvo: Gubitnik

Podsetimo, prošle godine, Baloš se takmičio sa numerom "Novi plan drugi san" i ostavio snažan utisak na domaću, ali i stranu publiku.

Srbija Danas/Instagram/filip.balos
Pogledaj vesti o: Evrovizija 2015

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.