NJIH ČETIRI SU UBEDLJIVO NAJVEĆI FAVORITI ZA EVROVIZIJU: Srbija željno iščekuje njihovu borbu u finalu

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Feb.2024, 14:41

NJIH ČETIRI SU UBEDLJIVO NAJVEĆI FAVORITI ZA "EVROVIZIJU": Srbija željno iščekuje njihovu borbu u finalu

Ove četiri pevačice zapalile su društvene mreže, a cela zemlja iščekuje da sazna da li će neka od njih otići na "Evroviziju".

Prvo polufinalno veče takmičenja "Pesme za Evroviziju 2024" održano je u utorak, dok će se drugo polufinale održati večeras.

U velikom finalu koje će biti održano u subotu nastupiće ukupno 14 izvođača, koji će se boriti da predstavljaju našu zemlju na "Evroviziji" u Malmeu.

Prve polufinalne večeri takmičenja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << publici se predstavilo 14 izvođača, a među najvećim favoritima tada su se izdvojile Anđela Iganjtović Breskvica i Zorja Pajić. Pored njih, među favoritima javnosti nalaze se i Ana Đurić Konstrakta, kao i mlada Teodora Pavlovska, poznatija pod umetničkim imenom Teya Dora, koje će se publici predstaviti večeras na drugoj polufinalnoj večeri.

Zanimljivo je da su se ove četiri pevačice još i pre samog početka takmičenja "Pesme za Evroviziju" izdvojile kao miljenice u javnosti, te nije čudo da društvene mreže već nedeljama bruje o njima, njihovim nastupima, pesmama i stajlinzima.

U prvoj polufinalnoj večeri pesma koja je izazvala ubedljivo najveće interesovanje i reakciju u javnosti bila je pesma "Gnezdo orlovo" kojom se predstavila mlada pevačica Anđela Ignjatović Breskvica. Njen nastup zapalio je društvene mreže, gde se puno spekulisalo o tome da li ova pesma treba da ide na "Evroviziju" ili ne. Na društvenoj mreži "X" mnogi su iznosili različite komentare o ovoj numeri, te su je neki čak okarakterisali i kao "genocidnu pesmu". No, mlada pevačica je povodom toga izjavila da se ne obazire na negativne komentare, objasnivši da se u ovoj pesmi zapravo radi o borbi između dobra i zla.

Bilo kako bilo, pesma "Gnezdo orlovo" se već danima nalazi u vrhu trendinga, a u prilog tome govore i brojke na Jutjubu, gde se jasno može videti da Breskvica ima najviše pregleda na ovoj platformi od svih drugih učesnika koji su deo ovog festivala.

"E pa sad više nije ni bitna pobeda na "Eurosongu", jer svakako ne bismo pobedili, nego je bitno da Breskvica ode", jedan je od komentara na društvenoj mreži "X".

Breskvica ušla u legendu, pobeda joj ni ne treba.

Ramonda pobeđuje !!! #pze24

— Nelly (@zaratustrinica) February 27, 2024

Zorja Pajić već ima iskustva sa scenom festivala "Pesma za Evroviziju" gde su fanovi imali prilike da je prate i prošle godine, te ne čudi da se njena pesma "Lik u ogledalu" i ove godine visoko kotira na kladionicama za pobedu i odlazak na "Evroviziju", dok joj na mrežama takođe predviđaju osvajanje prvog mesta. Ipak, mišljenja su podeljena i mnogi su zabrinuti da bi Zorja mogla osvojiti glasove žirija, ali pitanje je da li bi uspela da osvoji i glasove publike.

- Zorja za sad osvaja žiri, a Breskvica publiku. E kad se ubace Teya Dora i Konstrakta neka nam je Bog u pomoći - glasio je jedan od mnogobrojnih tvitova sa kojim su se mnogi složili u nastavku.

 - Glasovi će se podeliti, to me plaši - bio je jedan od komentara na tvitu, gde se može primetiti da je publika zabrinuta da će upravo ova podela presudno uticati na proglašenje pobednika u ovom takmičenju.

Zorja za sad osvaja ziri a Breskvica publiku. E kad se ubace Teya Dora i Konstrakta neka nam

je Bog u pomoci. pic.twitter.com/eVG6N7bnHn

— 𝐕𝐨𝐲𝐢𝐧 (@Voyin9) February 27, 2024

Kako se Konstrakta veoma dobro pozicionirala na kraju finala prošlogodišnje "Evrovizije", mnogi veruju da je ona ipak broj jedan i neprikosnoveni favorit za pobedu.

- Breskvica neće proći dok Konstrakta posmatra - glasio je jedan od komentara na društvenoj mreži "X".

- Ja bih da Konstrakta zezne sve i ponovo ode na Evroviziju - još jedan je od komentara podrške upućene Konstrakti.

Javite sjutra kako je Konstrakta raznijela sve

— Министар Магије (@ministar_magije) February 29, 2024

Ipak, mnogi sa nestrpljenjem iščekuju nastup mlade pevačice Teya Dore koja je u poslednje vreme postala veoma popularna, a čija je balada "Ramonda" osvojila srca publike i pre samog takmičenja "Pesma za Evroviziju".

A post shared by TEYA DORA (@iamteyadora)

Neki od tviteraša veruju da bi upravo ona bila prava osoba da svojom numerom predstavi našu zemlju Evropi u najboljem svetlu. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.