NJENO OGLAŠAVANJE SE ČEKALO: Marija Šerifović u par reči otkrila šta misli o sinoćnjem nastupu Luka Bleka!

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Maj.2023, 12:14

NJENO OGLAŠAVANJE SE ČEKALO: Marija Šerifović u par reči otkrila šta misli o sinoćnjem nastupu Luka Bleka!

Mnogi su se složili sa evrovizijskom pobednicom, ali ima i onih koji ne delje njeno mišljenje.

Sinoć je održano prvo polufinalno veče na ovogodišnjoj Evroviziji, a predstavnica Srbije i pobednica Evrovizije 2007. godine, Marija Šerifović iskomentarisala je predstavnika naše zemlje za 2023. godinu, Luka Bleka.

Marija je jednim tvitom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << otkrila ko će, prema njenom mišljenju odneti pobedu:

- Od svega što sam čula i videla do sada - naši najbolji! I to je tako! - napisala je ona.

Ipak, mišljenja korisnika Tvitera su bila podeljena. Dok su se jedni složili sa Marijom i Luku Bleku pružili podršku za nastup na finalnoj večeri, ima i onih koji smatraju da je mladi pevač "mogao mnogo bolje" ili da ga je "pojela trema".

Od svega sto sam cula i videla do sada - nasi najbolji! I to je tako!

— Marija Serifovic (@futomaki) May 9, 2023

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.