NIKO NE MOŽE DA JE PREPOZNA - Ruslana nastupa na Evroviziji večeras, ali godine su je skroz promenile (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Maj.2023, 13:49

NIKO NE MOŽE DA JE PREPOZNA - Ruslana nastupa na Evroviziji večeras, ali godine su je skroz promenile (FOTO)

Vreme je proletelo.

Za vreme revijalnog dela u toku večerašnjeg finala "Evrovizije", nastupiće između ostalih i Ruslana koja je pobedila na ovom takmičenju davne 2004. godine.

Večeras se u Liverpulu održava finale najvećeg muzičkog takmičenja, "Evrovizije". Ukupno 26 zemalja će se boriti za prvo mesto, a predstavnik Srbije, Luk Blek, nastupiće peti po redu.

Pored takmičarskog dela, organizatori su priredili i revijalni deo, na kojem >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << će nastupati nekadašnji učesnici "Evrovizije".

Na listi muzičara će se naći evrovizijski pobednici Neta i Dankan Lorens, popularni Mahmud, koji je dva puta predstavljao Italiju, kao i Sem Rajder, prošlogodišnji predstavnik Ujedinjenog Kraljevstva, koji je osvojio drugo mesto.

Poseban segment odvojen je za nekadašnje predstavnike Ukrajine, koja je i trebalo da bude zemlja domaćin ove godine. Nastupe će imati grupa Go_A (5. mesto 2021. godine), Džamala (1. mesto 2016. godine), Verka Serdučka (2. mesto 2007. godine), Tina Karol (7. mesto 2006. godine), kao i pobednici prošlogodišnje "Evrovizije", grupa Kaluš Orkestra. Međutim, ono što je najviše obradovalo publiku je najava Ruslaninog nastupa.

Ruslana je "Evroviziju" osvojila 2004. godine, kad je drugo mesto zauzeo Željko Joksimović sa pesmom "Lane moje". Ruslana je tada pobedila sa pesmom "Wild Dances", koja je vrlo brzo postala planetarni hit. Pevačica se sada obratila publici i najavila nastup, rekavši da će pevati i pobednički hit, ali i novu pesmu.
Pogledaj vesti o: Evrovizija 2015

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.