NIJE SE POJAVIO NA SCENI - muk u studiju RTS-a, Dragana Kosjerina hitno uputila IZVINJENJE PUBLICI

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Feb.2024, 22:48

NIJE SE POJAVIO NA SCENI - muk u studiju RTS-a, Dragana Kosjerina hitno uputila IZVINJENJE PUBLICI

Šok u studiju na samom početku PZE!

U svakoj polufinalnoj večeri takmičenja Pesma za Evroviziju predstaviće se po 14 takmičara, nakon čega po osam najboljih ide u finalno veče, tokom koga će se boriti za odlazak na 68. "Pesmu Evrovizije".

Direktan prenos ovog festivala moguće je pratiti putem kanala RTS 1, platforme RTS Planeta, zvaničnom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << YouTube kanalu RTS-a za Pesmu Evrovizije i Internet portalu RTS-a. Početak prve polufilalne večeri počeo je šokantno.

Dragana Kosjerina je stupila na veliku scenu RTS-a, a njen kolega Slaven Došlo se nije pojavio.

- Neuobičajno, moram da vam uputim izvinjenje. Moj partner, Slaven Došlo, koji je trebao da bude sa mnom na ovoj sceni, a koji mi je i te kako potreban... do ovog trenutka se nije pojavio. Ali, moži ćete da se oslonite na mene - rekla je Kosjerina, nakon čega je Slavenov hologram sinuo nasred bine.

Publika je ostala u šoku, ali to je bio deo scenografije koji koristi veštačku inteligenciju i igra se ljudskim umom.

- Ja nikada ne bih izneverio publiku, a ni Draganu Kosjerinu, rekao je glumac - a potom i kročio na scenu uživo.

Srbija Danas

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.