Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Maj.2023, 20:55

"NIJE DOBAR VOKAL OVE GODINE!" Končita Vurst o ovogodišnjem predstavniku Srbije na "Evroviziji"!

Nekadašnja pobednica bez ustručavanja.

Končita Vurst, koja je Austriji pre devet godina donela pobedu na "Evroviziji" pesmom "Rise Like a Phoenix", otkrila je pred ovogodišnje takmičenje šta misli o našem predstavniku Luki Ivanoviću, poznatijem po umetničkom imenu Luke Black.

- Srbija je sjajna. Volim umetnički deo performansa, više je umetnički performans nego išta drugo. Scenski >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je sve veoma aktuelno, veoma "sada". Vrlo je kreativno sve. U klubu bih "odlepila" na njegovu pesmu! Možda nije najbolji vokal ove godine, ali ima toliko slojeva u pesmi i nastupu, moglo bi se diskutovati o tome dosta. Vrhunski - kazala je u snimku na svom Jutjub kanalu.

- Srbija? Volimo Srbiju! Prošle godine su poslali Konstraktu, bili su visoko u finalu. "Umetnica mora biti zdrava", tako je govorila, o nemanju zdravstvenog osiguranja, koroni, položaju umetnika, potrebi za radom u ograničenim uslovima... Da, da, sjajna je. I ovde je umetnička strana naglašena, što je odlično - dodala je Končita Vurst.

Končita je i prošle godine pričala veoma pozitivno o Konstrakti.

- Srbija, Srbija, Srbija! Uh, potencijalni pobednik - kazala je Končita oduševljeno pre prošlogodišnje "Evrovizije", nakon što je odgledala spot za numeru "In Corpore Sano" u jednoj emisiji.

- Mnogo mi se sviđa! Ta šminka... Fantastično je! Prosto je obožavam - dodala je poznata Austrijanka, da bi se nešto kasnije upoznala sa Konstraktom.

- Znate, ja sam veliki fan! Toliko si talentovana, toliko si sjajna! Sve tvoje prevazilazi "Evroviziju"... - kazala je tad Končita.

Luke Black, podsetimo, u prvom polufinalu, koje se održava sutra, nastupa pod rednim brojem 3.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.