NEPRIJATELJ JE PORAŽEN! Luk Blek doživeo NEVEROVATNU TRANSFORMACIJU pred finale Evrovizije!

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Maj.2023, 21:59

NEPRIJATELJ JE PORAŽEN! Luk Blek doživeo NEVEROVATNU TRANSFORMACIJU pred finale Evrovizije!

Evo kako je protekao nastup i šta je ovoga puta drugačije!

 Veliko finale ovog prestižnog takmičenja je u toku, a Luk Blek nastupa pod rednim brojem 5.

Naš predstavnik je svoj nastup sa pesmom “Samo mi se spava” posvetio svim žrtvama masovnih ubistava koja su se dogodila pre nekoliko dana u Srbiji.

Lukin nastup je i premijerno bio vrlo zapažen, a ovacije publike su još jednom dokazale da naš predstavnik ima sve elemente velike zvezde. Ni ovoga >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << puta nije izostao crni flor na reveru Luke i igrača, kao znak žalosti ali i poštovanja prema nastradalima.

Na početku smo videli predstavnike svih zemalja kako se predstavljaju publici, pa je Luk Blek, kao i ostali učesnici, raširio zastavu svoje zemlje na bini i poklonio se prisutnima i gledaocima. On je ovoga puta nastupao u drugoj košulji i bez promene koreografije.

- Krećem sa malo rasterećenijim mislima ovaj put, upravo zato što smo ušli u finale. Bilo je jako teško, velika je konkurencija. Jako se radujem, ali sam i dosta nostalgičan što ću poslednji put nastupati na ovoj sceni, a možda i poslednji put da radim sa celim timom - kazao je on pred nastup.

- Neprijatelj je poražen - pisalo je na kraju numere.
Pogledaj vesti o: Evrovizija 2015

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.