Mrežasta maska na licu i mač u ruci! Filari pravo sa infuzije, završio na sceni - neobičnim kostimom začudio sve

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Mar.2023, 23:09

Mrežasta maska na licu i mač u ruci! Filari pravo sa infuzije, završio na sceni - neobičnim kostimom začudio sve

Večeras se 16 grupa boriti za prolazak u finale!

Večeras se održava drugo polufinalno veče takmičenja "Pesma za Evroviziju". Ove noći program vode Dragana Kosjerina i Milan Marić, a iz grin ruma se uključuju Kristina Radenković i Stefan Popović, koji publici prenose atmosferu među takmičarima.

Izvođači su već pristigli na RTS, a ekipa portala Srbija Danas nalazi se na licu mesta >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i razgovara sa njima pred pojavljivanje na velikoj sceni. Razgovarali smo sa mladim Tiktokerom Filarijem, koji se predstavlja publici sa pesmom "Drama". On je za ovo takmičenje odabrao neobičnu odevnu kombinaciju u kojoj dominiraju crna i neon žuta boja tkanine.

Članovi njegove grupe nose mrežaste maske preko lica i mačeve u rukama. On nam je pred nastup otkrio otkud mu inspiracija za ovakvu odevnu kombinaciju:

- Ovo je futuristička garderoba. Za koncept nastupa je inspiracija epska fantastika sa modernim hip hopom. Već smo imali toliko proba, da sam razbio tremu. Videćemo da li ćemo biti pod pritiskom večeras. Sinoć kada sam gledao takmičenje sam shvatio šta se dešava - rekao nam je pevač, a zatim otkrio da li se zabrinuo jer je pred nastup završio na infuziji:

- Nisam se uplašio, ja bih se svakako pojavio kakav god da je ishod bio, i da sam imao temperaturu. Stvarno je naporno i jak je tempo. Jučerašnje veče je bilo zanimljivo, bilo je baš dobrih nastupa. Žao mi je što nisu prošli Anđelina i Savo Perović. Očekujem podršku sa Tik Toka. Ja već uveliko uvodim svoju publiku sa Tik Toka u ovo takmičenje. Komentari su odlični, imam podršku - zaključio je pevač.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.