Milica Pavlović iskreno o učešću na Evroviziji

Izvor: Svet plus, 27.Okt.2017, 21:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milica Pavlović iskreno o učešću na Evroviziji

Milica Pavlović jedna je od naših najpopularnijih mladih pevačica, a iskreno je govorila o mogućem učešću na Evroviziji, jer baš mnogi smatraju da je ona pravi izbor za taj festival.

Milica Pavlović priznala je da bi volela jednog dana da donese Srbiji pobedu na Evroviziji. - Nije da ne volim da se takmičim, ja sam jedna ponosna >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << i ambiciozna Lavica, ali sada sam koncentrisana na naše tržište i naš region. Na početku karijere Vladimir Grajić i Saša Popović ubeđivali su me da idem na Beoviziju. Verovali su da bih se sjajno snašla, ali nisam imala dovoljno iskustva i bilo me je strah. Ko zna, možda jednog dana rešim ako budem imala dovoljno dobru pesmu za koju bih verovala da može da donese pobedu našoj zemlji - rekla je pevačica za Story.

Nastavak na Svet plus...






Povezane vesti

Milica Pavlović na Eurosongu? Evo šta ona kaže

Izvor: Tracara.com, 27.Okt.2017

Jedna od najtalentovanijih mladih pevačica svakako je Milica Pavlović, koja je za kratko vreme uspela da osvoji scenu svojim nesvakidašnjim nastupima i dobrim pesmama. Kako se u ovo doba godine uvek pokrene i tema Evrovizije i našeg predstavnika, ova pevačica uvek je jedan od potencijalnih izbora,...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.