Marija nastavlja da kritikuje srpsku pesmu za Evroviziju: Nema potrebe imitirati Ejmi Vajnhaus

Izvor: B92, 17.Mar.2016, 14:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marija nastavlja da kritikuje srpsku pesmu za Evroviziju: "Nema potrebe imitirati Ejmi Vajnhaus"

Predstavnica Srbije na Evrosongu Sanja Vučić bila je gošća televizije PRVA, a ekipa “Exkuziva” je iskoristila priliku da je pita za komentar o nedavnim “napadima” na njenu pesmu.

Marija Mihajlović, koja se proslavila tako što je pozajmljivala glas dens zvezdama devedesetih, napisala je na svom Fejsbuku sve najgore o srpskoj pesmi. Svoje kritike nastavila je i u intervjuu za “Exkluziv” rekavši da Sanja ima lep glas, na kojem mora još da radi.

“Šminka >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i garderoba mislim da je pogrešna. Zato što nema potrebe imitirati Ejmi Vajnhaus, ona je bila to je što je bila i nova se neće pojaviti skoro i ne treba zato što je autentična. Ono što mene zanima kod izvođača je autentičnost”, rekla je Marija dodajući da kao vokalni trener ima pravo da iznese kritike.

Marija takođe smatra da bi Sanji bila bolji mentor od autorke pesme Ivane Peters, pa se nagađa da dve pevačice imaju neki lični sukob.

“Nisam to videla, stvarno nemam nikakvih komentara, ali eto videćemo tek su pripreme u toku za nastup i videćemo kako će to sve da teče. Verovatno ćete neposredno pred sam put videti kako će to izgledati”, zaključila je Sanja Vučić.

Prilog iz “Exkluziva” možete pogledati OVDE.
Pogledaj vesti o: Evrovizija 2015,   Amy Winehouse

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.