Marija Mihajlović osula paljbu po prijateljima: Bojanina pesma je krš, Aleksina stara sedam godina!

Izvor: Story, 16.Feb.2015, 16:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marija Mihajlović osula paljbu po prijateljima: Bojanina pesma je krš, Aleksina stara sedam godina!

Marija Mihajlović nema reči hvale za ovogodišnju Beoviziju te se potrudila da javnost sazna njeno mišljenje ne štedeći reči

Marija Mihajlović, foto: Luka Šarac

Bojana Stamenov predstavljaće Srbiju na Evroviziji u Beču, a njena koleginica Marija Mihajlović podržala ju je na veoma neobičan način.

Ona je na Facebook - u postavila fotografiju sa Bojanom uz tekst podrške.

- Bravo Boko! Šteta što je pesma >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << krš totalni. Kao što sam i očekivala. Staromodna sa scenskim nastupom koji je već viđen. Ako se misli da se nešto uradi sa ovom pesmom to sve mora drugačije - napisala je Marija.

Novinar Kurira saznao je da je Marija Mihajlović glasala za Aleksu Jelića.

Međutim, Marija se i povodom Aleksine pesme oglasila na Facebook - u.Naime, ona je istakla da je pesma Alekse Jelića stara sedam godina.

- Ups!... jedan od komentara na b92 portalu. Pevači korektni, pesme užas! Najviše bode oči što je Aleksa otpevao Grajićevu pesmu, koju je prvi snimio Đorđe-Đole Gogov iz Operacije trijumf 2008.god. Postojao je snimak na YT, ali je sada nestao. Pesma je emotovana na tv-u u toku novogodišnje noći, doček 2009 na b92. Mislim da su minimalno korigovali tekst, ali melodija je identična. Ne znam kako ide po prvilima, ali Aleksina pesma je bajata. Aleksa ju je otpevao korektno, ali... (pera, 16. februar 2015 00:02) - citirala je Mihajlovićeva jedan od komentara koji se pojavio nakon takmičenja.

Izvor: Kurir/Puls
Pogledaj vesti o: Evrovizija 2015

Nastavak na Story...






Povezane vesti

Hoćemo u Evropu sa bajatim proizvodima: Aleksa Jelić na izboru za Evroviziju pevao pesmu staru sedam godina?!

Izvor: Svet, 16.Feb.2015

Marija Mihajlović nastavlja na svom Fejsbuk profilu da komentariše sinoćnji izbor za pesmu Evrovizije.. Pošto je ptvo izjavila da je pobednička pesma “krš”, nekadašnja članica žirija šoua “Tvoje lice zvuči poznato” sada je otkrila da je pesma Alekse Jelića “Vodi me” stara sedam...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.