Luke Black rešio enigmu VIDEO

Izvor: B92, 05.Apr.2023, 08:50

Luke Black rešio enigmu VIDEO

Naš predstavnik na "Evroviziji" Luke Black nastavlja svoju turneju u inostranstvu, a trenutno se nalazi u Izraelu, gde je zajedno sa ostalim takmičarima nastupao pred 10.000 ljudi.

Srpski predstavnik javio se iz Tel Aviva za televiziju Prva, dan nakon održanog koncerta u Tel Avivu, i otkrio kako ga je tamo publika dočekala.

"Bilo je zaista divno, ljudi su prelepo odreagovali na pesmu, mnogo nas podržavaju, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ali ipak jedva čekam da se vratim u Beograd", rekao je Black za televiziju Prva, pa otkrio koja je sledeća stanica srpske delegacije na turneji.

"Sledeća stanica je Madrid, gde idemo za par dana. Tamo idemo malo da se rashladimo, pa opet idemo u toplije krajeve."

Luke je otkrio i kako protiču pripreme, ali i napokon rešio enigmu da li će se značajno razlikovati nastup na "Evroviziji" u odnosu na ono što je puplika već imala prilike da vidi.

"Sada su trenutno ove turneje, gde upoznajemo takmičara i predstavljamo pesmu ljudima koji je još nisu čuli. Zatim kreću zabavne, ali veoma naporne pripreme. Trenutno smo u početnoj fazi "iza scene". Zadržaćemo koncept, ali ćemo unaprediti grafiku celokupnog nastupa", otkriva pevač.

Na samom kraju, Black je otkrio kako je publika u Izraelu reagovala na pesmu, kojom će ove godine braniti boje Srbije na prestižnom evropskom takmičenju.

"Rekacije u Izraelu su bile predivne. Iz dana u dan se sve više opuštam, a publika je potpuno podigla atmosferu", objašnjava on.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.