Luke Black poslao snažnu poruku podrške na otvaranju Evrovizije povodom tragedije u Srbiji

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Maj.2023, 19:27

Luke Black poslao snažnu poruku podrške na otvaranju Evrovizije povodom tragedije u Srbiji

Oglasio se!

Predstavnik Srbije na ovogodišnjem takmičenju za "Evroviziju", Luke Black, poslao snažnu poruku podrške na otvaranju povodom tragedije koja se dogodila u našoj zemlji.

Naime, Luke je imao crnu mašnicu na košulji, dok je ostatak njegove ekipe nosio crna odela.

Na taj način su poslali snažnu poruku da su uz Srbiju koju je zadesila tragedija.

Podsetimo, jeziv masakr koji je Beograd zavio u crno nakon ubistva osmoro >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << đaka i čuvara u OŠ "Vladislav Ribnikar" koje je izvršio maloletni dečak (14), duboko je uznemirio i ovogodišnjeg predstavnika Srbije na "Evroviziji", Luku Ivanovića, koji se u javnosti predstavlja kao Luke Black.

- Voleo bih da spomenem strašan događaj koji se desio u Srbiji, u osnovnoj školi. Desila se velika tragedija, kakvu nikad dosad u Srbiji nismo imali, ja mislim - istakao je Luke Black u Liverpulu.

Објава коју дели RTS | Eurovision Song Serbia (@eurovisionserbia_official)

- Oprostite mi što ne mogu da budem srećan i razdragan, kakav sam obično, ali dogodila se užasna tragedija i moje misli su sa žrtvama, njihovim porodicama, onima koji su ih voleli - dodao je Luke Black u intervjuu između proba na takmičenju, koje se sledeće nedelje održava u Velikoj Britaniji.

On se potom oglasio i na društvenim mrežama istim povodom.

- Naše misli su sa žrtvama napada u Beogradu, njihovim porodicama i bližnjima. Počivajte u miru - stoji u objavi na Instagram profilu pevača.
Pogledaj vesti o: Evrovizija 2015

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

LUKE BLACK ODAO POČAST ŽRTVAMA U "RIBNIKARU": Pred kamerama se pojavio u majici posvećenoj nastradalima, pa uputio SNAŽNU PORUKU

Izvor: Blic, 08.Maj.2023, 14:03

Luka Ivanović, poznatiji kao Luke Black, predstavnik Srbije na Evroviziji priprema se za nastup na tom velikom takmičenju koje se održava u Liverpulu. On i cela srpska delegacija odali su počast svim žrtvama masovnog ubistva u OŠ "Vladislav Ribnikar".

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.