Luk Blek surovo iskren: Strašno su me pogodile vesti, plakao sam sat vremena

Izvor: B92, 12.Maj.2023, 08:19

Luk Blek surovo iskren: "Strašno su me pogodile vesti, plakao sam sat vremena"

Srpski evrovizijski predstavnik Luk Blek rekao je na konferenciji za novinare da je duboko potresen vestima o masovnim ubistvima u Srbiji.

"Nastup sam posvetio svima koji su stradali zbog masovnog ubistva u jednoj školi u Srbiji. Bilo bi mi žao da nisam ušao u finale, jer sam nastup posvetio njima. Strašno me je pogodilo vesti iz moje zemlje, plakao sam sat vremena u hotelu", rekao je Luk Blek novinarima >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u Liverpulu

Luk Blek je podsećanja radi ušao u finale Pesme Evrovizije. Na nastupu je nosio crnu traku zbog tragedija koje su prošle nedelje zadesile Srbiju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.