Luk Blek odgovorio na BRESKVIČINE PROZIVKE Ja sam deo neke druge Srbije, kod mene nema zurli!

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Feb.2024, 17:18

Luk Blek odgovorio na BRESKVIČINE PROZIVKE ''Ja sam deo neke druge Srbije, kod mene nema zurli!''

Pevač se oglasio povodom kritika koje mu je Anđela Ignjatović sinoć uputila.

Prošlogodišnji predstavnik Srbije na takmičenju ''Evrovizija'', Luk Blek, se sinoć pojavio na takmičenju ''Pesma za Evroviziju'', te je odgovorio Anđeli Ignjatović, poznatijoj kao Breskvica, na prozivke upućene njemu i zajednočkoj kolegenici Konstrakti.

Pevačica je objasnila kako ona ne misli da su njegova, kao ni pesma pevačice Konstrakte, predstavile >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Srbiju na pravi način. Na šta je on odgovorio:

- Postoji nekoliko Srbija, kapiram da sam ja deo neke druge, i radio sam na svoj način - rekao je novinarima, zatim je nastavio:

- Nije, ja nju razumem, znam šta je htela da kaže. Da nema... zurli - objasnio je.

Zatim je dodao i ko su njegovi favoriti ove godine:

- Najviše oduševljen sam bio Zorjom i bio mi je Filari super, žao mi je što nije prošao u finale - kratko je odgovorio Luka.

Srbija Danas
Pogledaj vesti o: Evrovizija 2015

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.