Luk Blek POKIDAO u finalu! Eksplozivan nastup prikovao sve za male ekrane: SAMO MI SE SPAVA (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Maj.2023, 21:59

Luk Blek POKIDAO u finalu! Eksplozivan nastup prikovao sve za male ekrane: "SAMO MI SE SPAVA" (VIDEO)

Najveće muzičko takmičenje "Evrovizija" počelo je u utorak, a večeras se održava veliko finale. Danas je, između ostalih, nastupila i Srbija sa Lukom Ivanovićem kao predstavnikom.

Predstavnik Srbije Luk Blek nastupao je pod rednim brojem 5 i imao vrlo zanimljiv nastup sa mnoštvom specijalnih efekata, a zvučao je i mnogo sigurnije nego u polufinalu.

Pesmu "Samo mi se spava" su mnogi u areni pevali >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sa njim u glas, dok se on na kraju nastupa zahvalio svima na podršci koja mu je nesebično pružena.

Na početku smo videli predstavnike svih zemalja kako se predstavljaju publici, pa je Luk Blek, kao i ostali učesnici, raširio zastavu svoje zemlje na bini i poklonio se prisutnima i gledaocima. On je ovoga puta nastupao u drugoj košulji i bez promene koreografije.

- Hvala, Evropo! Hvala, Srbijo - kazao je naš prestavnik zadihano na kraju nastupa.

Detaljnije u prilogu ispod.

The Serbian pop alchemist has awoken 🇷🇸 #Eurovision pic.twitter.com/B3nd3ONLdj

— Eurovision Song Contest (@Eurovision) May 13, 2023

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.