Loše prognoze za Srbiju na Evroviziji: tek 25. na listi

Izvor: Tracara.com, 07.Feb.2018, 09:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Loše prognoze za Srbiju na Evroviziji: tek 25. na listi

Ako je verovati kladionicama, Srbija se neće dobro provesti na ovogodišnjoj Pesmi Evrovizije, koja se u maju održava u Lisabonu. Naime, u ovom trenutku kvota je najniža na Švedsku, čime je ova zemlja, poznata po dobrim pop izvođačima, glavni favorit za pobednika. U stopu je prate Bugarska, Australija, Estonija i Italija. Kada je Srbija u pitanju, naša kvota je 33 i prema sadašnjim kladionicama, nalazimo se na 25. mestu, ukoliko uspemo da prođemo u finale. Ko će biti srpski predstavnik >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << saznaćemo 20. februara, a Radio televizija Srbije saopštila je da će danas u podne objaviti svih 17 numera. Kao i svako godine, i ovogodišnji izbor za našeg predstavnika prate kontroverze. Nakon što je RTS odbio da pozove Jelenu Karleušu za predstavnicu, usledio je javni poziv izvođačima, a izabrano je 17 numera, među kojima nije bilo mnogih kvalitetnih izvođača koji su prijavili pesme, ali ni anonimnih bendova koji tvrde da je sve namešteno. The post Loše prognoze za Srbiju na Evroviziji: tek 25. na listi appeared first on Tračara.
Pogledaj vesti o: Evrovizija 2015

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

Loše prognoze za Srbiju na Evroviziji: tek 25. na listi

Izvor: OkRadio.rs, 07.Feb.2018

Ako je verovati kladionicama, Srbija se neće dobro provesti na ovogodišnjoj Pesmi Evrovizije, koja se u maju održava u Lisabonu. Naime, u ovom trenutku kvota je najniža na Švedsku, čime je ova zemlja, poznata po dobrim pop izvođačima, glavni favorit za pobednika. U stopu je prate Bugarska,...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.