Litvanci otvorili Evroviziju uz prasak! Jedni su od favorita, a njihov pevač ima TUŽNU PROŠLOST!

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Maj.2021, 22:11

Litvanci otvorili Evroviziju uz prasak! Jedni su od favorita, a njihov pevač ima TUŽNU PROŠLOST!

Pevač izašao u štiklama, ostali članovi u patikama!

Ovogodišnja "Evrovizija" startovala je večeras, a prvo polufinale otvorila je grupa "The Roop", koja dolazi iz Litvanije, pesmom "Discoteque". Ovaj bend važi za jednog od glavnih pretendenata na pobedu 65. smotre najbolje pesme Evrope, dok je njihov scenski nastup bio i te kako upečatljiv.

Zvučali su odlično, a svi su se na sceni pojavili obučeni >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u žuto, dok su njihove odevne kombinacije podrazumevale štikle, koje je poneo pevač, te patike, koje su nosili ostali na bini.

Pevač grupe, Vaidotas Valijukevičijus, sledeće nedelje puni 40 godina, a tek nedavno postao je zapažen u rodnoj Litvaniji. Javno je pričao o brojnim poslovima koje je promenio, kao i o pokušajima da se probije u muzičkom svetu, što mu godinama nije uspevalo.

Pre dve godine je na kratko i odustao od muzike, da bi joj se naposletku vratio, a u jednom intervjuu istakao je da je jako dugo "tražio sebe" i da se osećao "izgubljeno".

- Lagano sam, kako je vreme prolazilo, upadao u depresiju. Bilo mi je teško da to priznam, i sebi i drugima, a na kraju sam potražio profesionalnu pomoć. Odlučio sam da ne budem uplašen i da pričam otvoreno o tome. Svako može da ima takve trenutke u životu, a bitno je povratiti se i ići dalje, koliko god da je teško. Sada sam okej, nastavio sam sa svojim životnim putem - kazao je on u jednoj emisiji.

Objavu dijeli THE ROOP (@theroopband)

Perkusionista grupe, Robertas Baranauskas, radi jednoj građevinskoj firmi, dok se gitarista benda, Mantas Banišauskas, bavi informacionim tehnologijama. Obojica se muzikom bave iz ljubavi, te im to nije primarni izvor zarade, za razliku od pevača Vaidotasa.

Objavu dijeli THE ROOP (@theroopband)

Evo kako je izgledao njihov večerašnji nastup.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.