Laura Pauzini pozitivna na koronavirus: Ne osećam se dobro FOTO

Izvor: B92, 19.Maj.2022, 14:31

Laura Pauzini pozitivna na koronavirus: "Ne osećam se dobro" FOTO

Nakon što se na Evrosongu zamalo onesvestila u direktnom prenosu, pevačica i voditeljka ovogodišnje Evrovizije Laura Pauzini potvrdila da je pozitivna na koronavirus.

Nekoliko dana je prošlo od finala Evrovizije, a ovom takmičenju se i dalje priča. Skandali oko glasanja, da li je pobeda Ukrajine zaslužena ili nije, fenomen Konstrakte i pesme "In corpore sano" koji je zaludeo celu Evropu – sve su ovo teme o kojima se i dalje priča.

Ipak, jedna od >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << najvećih zvezda ovogodišnje Evrovizije je svakako i voditeljka, a pre svega pevačica Laura Pauzini, koja je svoje utiske o takmičenju podelila sa svojim pratiocima na Instagramu odmah neposredno nakon finala:

Novak Đoković je odbio da joj plati 220.000 evra: Laura Pauzini blista na Evroviziji FOTO

"Kakva noć, ljudi. Neverovatno je koliko ste mi ljubavi poslali iz celog sveta. Želim da vas umirim i da kažem da sam dobro. Tokom finala mi je pao pritisak bez ikakvog razloga i morala sam da odmorim 20 minuta dok su me lekari pregledali. Hvala im. Poslednjih šest meseci sam mnogo radila i pretrpela dosta stresa, ali sam srećna da sam uspela da završim finale Evrovizije sa svojim kolegama Alesandrom Katelanom i Mikom, kao i da smo mogli zajedno da proglasimo pobednike Evrovizije, divnu Ukrajinu", napisala je Laura Pauzini.

"Zločin iz mržnje prema modi": Haljine voditeljke Evrovizije su izazvale šok na mrežama FOTO

Ipak, čini se da nije sve bilo baš do stresa i previše posla, jer je pevačica juče potvrdila u okviru priča na Instagramu da je zaražena koronavirusom:

"Ne osećam se dobro od subote i upravo sam otkrila da sam pozitivna na kovid 19 i iz toga sam razloga u samoizolaciji i ne mogu da putujem."

Zbog koronavirusa je morala da otkaže i put u Ameriku, gde je trebalo da nastupa.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Voditeljka Evrovizije se umalo ONESVESTILA u programu uživo, pa sada otkrila: "Nije od stresa, pozitivna sam na koronu"

Izvor: Blic, 20.Maj.2022, 09:10

Italijanska pevačica i voditeljka ovogodišnje Evrovizije, Laura Pauzini objavila je da je pozitivna na korona virus i da joj je upravo zbog toga pozlilo u programu uživo.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.