Konstrakta je posetila proročicu, ali se ne seća šta joj je rečeno

Izvor: B92, 09.Maj.2022, 08:01

Konstrakta je posetila proročicu, ali se ne seća šta joj je rečeno

Tokom priprema za Evroviziju koja se održava sledeće nedelje u Torinu, Italiji, naša predstavnica Ana Đurić Konstrakta jedna je od intrigantnijih takmičara - novinari se doslovno utrkuju za izjavu ili intervju, očekujući zanimljive odgovore od umetnice.

Bloger koji stoji iza Jutjub kanala ESC Bubble priznao je da je morao da smisli nov način da intervjuiše našu predstavnicu, te je umesto više puta >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << postavljenih pitanja odlučio da sa njom igra "Nikada nisam".

Konstrakta se upisala u istoriju Evrovizije – sami su to priznali

Konstrakta je bila vidno uzbuđena ovom promenom, a ni pitanja nisu razočarala, kao ni odgovori.

U ovom razgovoru saznali smo da Konstrakta nikada nije osvojila na igri za sreću Loto, kao i da nikada nije bila u vezi sa poznatim ličnostima.

Konstrakta odgovorila na evrovizijski izazov: "Jugoslavija i Srbija"; Albanka ipak bolja VIDEO

Na pitanje da li se ikada zaljubila na prvi pogled, odgovorila je potvrdno, i da je to bio njen muž.

Obrt - finalne prognoze za Konstraktu; 10 mesta razlike

"Videla sam ga u amfiteatru, i jednostavno sam znala, kao što znam i sada", objasnila je Konstrakta.

Đurić je navela takođe da nikada nije videla duha ali je priznala da je bila kod proročice.

"Bilo je zabavno, ali ne sećam se šta mi je rekla. Čitali su mi i natalnu kartu, ni tu se ne sećam šta su mi rekli", nasmejala se naša predstavnica.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

"JEDE I PIJE ZA DŽABE, ZAUSTAVLJAJU JE NA ULICI" Otkriveno kako se prema Konstrakti ophode u Italiji: "Nije joj jasno šta se dešava"

Izvor: Blic, 09.Maj.2022

Srpska predstavnica Ana Đurić Konstrakta će u drugoj polufinalnoj večeri, zakazanoj za 12. maj, nastupiti na Evroviziji. Kada su naporne generalne probe prošle, naša predstavnica i njen tim koriste slobodno vreme kako bi obišli Torino, a oduševljeni fanovi joj prilaze na svakom koraku.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.